luni, 29 septembrie 2008

I'm not losing my best friend!

E tarziu. Mi-e somn. As vrea sa dorm. Vorbesc cu cel mai bun prieten al meu. Ne facem planuri de viitor. Cica ne facem mari si o sa locuim impreuna. Si cica o sa terminam facultatea si o sa fim fericiti. Cica o sa ne trimitem parintii la statiune si noi o sa dam petrecere. Si el o sa repare tot in casa. Si eu o sa fac curatenie. Si toata ziua o sa avem musafiri. Eu pe "al meu", el pe "a lui". Fiecare cu viata lui undeva departe de realitate. Si o sa ne plimbam mult prin lume. Si am sa-l ajut la mate in sesiune. Si el o tipe la mine sa nu mai fumez cand sunt stresata. Si o sa ma puna sa invat si eu nu o sa am chef. Si o sa ne certam iar apoi o sa-mi cante la chitara ca sa ma relaxez si ne apucam din nou de invatat. Si o sa se prosteasca ca sa ma faca sa rad si o sa ma pupe inainte de culcare si o sa-i fac omleta dimineata dupa propria noastra reteta. Iar in weekend o sa dormim pana tarziu sau o sa mergem la munte sa se catere. Eu o sa-i fac poze. El o sa puna cortu' si eu o sa fac supe la plic si nu o sa vina ursu'. Iar mai tarziu o sa facem un traseu si eu o sa obosesc si el o sa ma incurajeze ca pot sa-mi inving limitele. Si apoi o sa stau in dreapta cand conduce si nu o sa zic nimic. o sa-mi aprind o tigara si am sa ma uit pe geam, el o sa-si vada de drum si eu am sa-i multumesc in gand.
Si astea sunt doar niste planuri de pustani prosti care cred in visele lor. Si cand o sa fim mari vreau sa fim la fel, e tot ce imi doresc.



No Doubt - Don't Speak
Asculta mai multe audio Muzica »

Un comentariu:

Anonim spunea...

so cute :X . stii cum se zice: daca esti suficient de puternic sa crezi in visele tale, nimic nu te poate opri sa ti le implinesti ;)