sâmbătă, 7 februarie 2009

Leapsa de la Cutish

Asta e prima mea leapsa. Sper sa ma descurc. :D

Ce îţi place să faci atât de mult încât ai plăti pentru asta?

Avand in vedere ca in ziua de azi se plateste pentru orice, fie ca iti place sau e doar o necesitate pe lista mea de prioritati sunt urmatoarele: "shopping-ul"(pentru care oricum platesti, dar e o activitate relaxanta), sa calatoresc(dupa posibilitatile fiecaruia...si oricum shoppingul e mai palpitant oriunde in alta parte decat la noi:D), sa invat sa cant la pian, sa iubesc(dar pentru asta nu pot sa platesc...cel putin nu cu bani.)

Dacă ai afla azi că mai ai de trăit exact 5 ani, ce ai face începând de mâine?

As renunta la tot ce imi ocupa acum timpul si as face toate activitatile de care spun mereu ca nu am timp. M-as intalni mai des cu oamenii dragi mie, as boteza un copil, as infia un copil, as aranja ca dupa ,sa mi se doneze toate organele, as vrea sa fiu mama purtatoare pentru cineva care nu poate face un copil, as scrie o carte, as spune te iubesc mai des si mai sincer tuturor celor care merita, m-as ruga mai mult, as face mai multe fapte bune, nu as mai pierde timpul, m-as muta undeva unde e vara mereu,undeva langa o apa,intr-o mansarda,as face in fiecare zi macar o persoana sa zambeasca, as reflecta mai mult, as face o nunta ca-n povesti cu iubitul meu, m-as duce in luna de miere(care sa tina exact o luna) ...nu exact in ordinea asta ...insa in momente de criza nu stii mereu ce sa faci mai intai:D Cred ca mai sunt multe lucruri de facut insa nu se stie daca te poti gandi la toate sub presiune.

Dacă ai câştiga un milion de euro neimpozabil, ai continua să faci ce faci acum?

Acum nu fac nimic interesant, probabil ca un milion de euro ar aduce chestii noi in viata unui om dar vreau sa cred ca nu m-ar schimba total. As face probabil o facultate care sa-mi placa fara sa ma gandesc ce o sa urmeze cand am sa o termin(normal ca as termina-o si pasta ca nu m-am chinuit degeaba 3 ani ca sa ma inec acum).

Peste 15 ani, ce ai vrea să scrie pe prima pagină despre tine, în cel mai important ziar din ţară?

O femeie puternica,sotie implinita si o mama a 4 copii extraordinari. :)

Ce vrei să spună prietenii tăi despre tine la ceremonia ta funerară?


Ceea ce simt cu adevarat...oricum nu am sa mai fiu acolo. :D

Dar pe piatra ta funerară ce vrei să scrie despre tine?

Ceva simplu, frumos si din inima.

Când erai mic ce le răspundeai celor mari la întrebarea: Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?

La gradinita am vrut sa fiu educatoare, in scoala primara invatatoare si apoi profa de mate...din cate vad nu sunt departe...am stiut ce vreau de mica...acum nu prea mai stiu..ideea era/e sa lucrez cu copii ca oamenii mari ma enerveaza:D

Ce ai face, dacă ai şti absolut sigur, dincolo de orice dubiu, că este imposibil să eşuezi?

As vindeca copii cu autism.

Ce ai vrea să le spună copiii tăi nepoţilor tăi despre tine?

Vreau ca nepotii sa ma cunoasca,sa-i duc la scoala, sa-i ajut la teme, sa le pregatesc masa, chiar sa ma duc la nunta lor. :D

Dacă ai putea acum să te proiectezi în viitor, în ultima zi a vieţii tale şi să îţi iei un interviu, care sunt alea 3 întrebări pe care ţi le-ai adresa?

1. Regreti ceva?
2. Esti fericita ?
3. Mai vrei ceva? :D

Prima mea leapsa a fost mai dificila decat ma asteptam...trebuia sa ma iei si pe mine cu ceva mai "soft" insa mi-a placut.
Dau si eu mai departe tuturor celor care citesc postul.

Un comentariu:

cutish spunea...

haidi bre, ca te-ai descurcat onorabil ;)