joi, 8 decembrie 2011

X it's complicated with Y

'ce-mi sta pe creier'



Am si eu piticii mei....ca oricine de altfel(sper). Problema care ma roade de ceva vreme este asta cu relatiile pe facebook! Adica inteleg married, sau engaged sau in a relationship dar p'asta cu it's complicated nu reusesc sa o inteleg si sa rezolv.
Adica in ce sens e complicat? Nici voi nu stiti ce e asa complicat...dar trebuie sa stie facebook’ ul ca'i complicat,nu? Ca viata e grea si inca nu stiti sigur daca sunteti sau nu impreuna.??? Sau cum? Ca nu pricep deloc....

Asta era printr'a7a cand ne tineam de mana 2 zile… a3a zi te pupa si apoi a4a zi te intreba prietena ta cea mai buna.'Ei si,fataaa???sunteti impreuna???? Ti-a cerut prietenia???' Si tu ziceai:' Nu stiu fata! M-a pupat dar n-am vorbit...nu stiu daca suntem sau nu...ca el n-a zis nimic!!!' . Era un dobitoc. Nici macar nu stia sa-ti ceara prietenia. Ca tu i-ai fi dat-o, ca doar mai aveai destule acasa in frigider.

Acum prieteniile nu se mai tin in frigider. Se tin in calculator , pe social network. Atunci radeam cand auzeam asta cu ti-a cerut prietenia. Mi se parea aberanta exprimarea. Acum e reala. Pai, nu asa ziceti toti???

Mi-a dat fata 'friend request' ala de la IT!!! Care fata??? Ala fata pe care l-a angajat sefa luna trecuta si dupa care isi sucesc toate gatul! oooo!!!norocoaso! Si i-ai dat 'accept'? Nu inca..il mai las sa astepte 2 zile ca sa nu zica ca stau non-stop pe facebook!!! ce proasta esti,fata!!!! Pai daca e de la IT oricum stie ca asta faci!!!!'
[din adancul prostiei pitipoancei corporatiste]
Si apoi ii dai prietenia. Si sunteti 'just friends' o perioada. Si apoi brusc ea se simte neinteleasa si vrea sa stie ceva sigur de la tine si iti trimite un 'request'. Pisi dulce de la conta 'wants to be complicated with you. Click here to accept!' . Si Nerdy JohnTragedeFiareCandnuProgrameazainC++ de la IT apasa butonul (apaaaasaaaaaaa-l!!!!) . Si asa se pun bazele unei relatii. El oricum e stupefiat de cererea ei, dar o accepta pentru ca nu stie sa o faca altfel fericita. Ultima oara dupa sex (asta pentru ca a vrut ea deoarece el mai avea de compilat cateva fisiere sursa) s-a ridicat uitand sa o sarute si s-a apucat sa scrie niste cod pentru optimizarea SEO....si apoi s-a relaxat cu WOW in retea. Iar ea i-a reprosat in timp ce el vorbea cu coechiperii sai (niste pusti de 14 ani care au zis :"liniste ba!!!ca a venit nevast'sa!!!!) ..iar el a trebuit sa iasa din cauza ei si sa-i abandoneze...iar acum nu mai vor sa-l primeasca in echipa...ca cica te 'banneaza' daca iesi in timpul jocului...si pierd pustii puncte din cauza asta. El oricum nu intelege de ce a pus ea 'complicated' ca pentru Nerdy john totul e relativ simplu. Ea insa nu putea sa-i trimita 'request' cu 'in a relationship' ca inca nu au avut timp de discutat serios pe tema asta. Si nu trebuie sa para ea ca atarna dupa el...dar poate asa isi da seama imbecilul ca vrea mai mult. Dar SOC!!!El ii da accept. Pisidulce de la Conta(bilitate) o gandise strategic p'asta insa nu si-a dat seama ca nu o obtina de la Nerdy JohnTragedeFiareCandNuProgrameazaInC++ reactia dorita. 'Tampitul! Putea si el sa zica : " dar de ce iubi? cum adica complicated? cand noi ne intelegem atat de bine!!! ce o sa zica lumea??!!! Hai ma pisi sa ne punem 'in a relationship' !!!! Ca doar suntem oameni maturi!" '

Dar am deviat! Si pana la urma cum e cu "it's complicated"???
Sau nu sunteti hotarti…pai atunci sa faca domnul Zuckerberg optiunea “ I’m not sure with..” sau ‘ in love with’…si mai bine ‘ I hate X’ , ‘I’m dreaming about a relationship with Z’ …’ I miss W’….’I want to be with X but X doesn’ want’
:) Mai gasiti ceva?

Deci e complicat! Relatia e complicata? N-aveti bani de intretinere? Romeo nu te lasa mami sa te plimbi cu Julieta in Cismigiu?
Si daca voi stiti ca e ‘complicated’ de ce nu o rezolvati....sau o puneti pe facebook ca noi sa zicem : 'saracii...s'au complicat!!!!'adica cum s'au complicat?!?pot sa zic asta?s'au complicat? Adica ce se intampla in urma actiunii verbului a complica? Cine pe cine complica???? Si de ce? Si pana la urma complicarea asta e o relatie? Vreau si eu o definitie!
Adica suna mai bine ‘in an open relantionship with X ‘...parerea mea....macar stim si noi o treaba:))))adica esti cu ea si cu inca n.....dar stim ceva oficial! Adica daca esti in an open relationship pot sa-ti dau add si sa ma bag in seama…ca doar asta presupune ‘open’ , nu?

Insa la ‘it’s complicated’ nu stim nimic! Adica ‘it’s complicated’ poate sa fie intre 2 amici,intre 2 frati,intre Eminescu si Veronica Micle, intre oricine.....so ce e asa ‘complicated’???And why don't u figure it out?!?make smth....solve this equation:P and than leave me a msg :D maybe I’ll be available. :)
...until than Cristiana Constantinescu it's not single anymore....it's complicated with u all :P





Un comentariu:

ioana spunea...

faza asta imi e asa de cunoscuta....
Iar ea i-a reprosat in timp ce el vorbea cu coechiperii sai (niste pusti de 14 ani care au zis :"liniste ba!!!ca a venit nevast'sa!!!!) ..iar el a trebuit sa iasa din cauza ei si sa-i abandoneze...iar acum nu mai vor sa-l primeasca in echipa...ca cica te 'banneaza' daca iesi in timpul jocului...si pierd pustii puncte din cauza asta.

de ce????